Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Informatieavond

donderdag 25 april 2024

19:30 - 22:30
Locatie

Raadzaal

Voorzitter
Cor Kool
Toelichting

De informatieavond heeft als doel om informatie op te halen vanuit het gemeentehuis en vanuit de samenleving. Tijdens deze avond worden geen standpunten ingenomen.Inwoners zijn van harte welkom om aan te sluiten op deze avond en op de publieke tribune plaats te nemen. Wilt u zelf in gesprek met de raad op zo’n avond? Neem hiervoor contact op met de griffie via griffie@bunnik.nl of via 06-34177062.

Agenda documenten

Agendapunten

 1. 1
  Opening en vaststelling agenda
 2. 2

  Dit onderdeel bestaat uit presentaties van inwoners, bedrijven of organisaties over zelf ingebrachte onderwerpen en een gesprek tussen raadsleden en de indieners.

 3. 2.1

  Als eerste staat een presentatie van de Wijkvereniging Kromme Rijn op het programma. Dhr. Koning van deze wijkvereniging zal de gemeenteraad meenemen in het onderzoek dat hij heeft gedaan naar de geluidshinder. Na de presentatie is er ruimte voor vragen en voor een open gesprek over het onderwerp.

 4. 3

  Tijdens deze beeldvormende ronde kunnen de volgende onderwerpen worden besproken:

  • Thema/informatie vanuit B&W
  • Discussienota’s vanuit B&W
  • Raadsvoorstellen
  • Raadstafels
  • Werkbezoeken
  • Vragen over Raadsinformatienota’s
 5. 3.1

  Wanneer de Kersenweide af is en mensen in deze wijk komen te wonen, heeft de wijk ook een school nodig. Het doel is namelijk om een volwaardige woonwijk te realiseren, waar ook voorzieningen als een school en kinderopvang dichtbij zijn. Voordat de bouw van deze school kan beginnen, is eerst de gemeenteraad aan zet om het benodigde geldbedrag beschikbaar te stellen.

 6. 4
  Sluiting