Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Mark, Henk van der

Mark, Henk van der
Politieke partij
CDA
Emailadres
h.vandermark@bunnik.nl

Ik ben Henk van der Mark. Ik groeide op in Utrecht, waar ik de (toenmalige) lagere school en vervolgens de H.B.S. heb doorlopen. Na de opleiding fysiotherapie en intussen gehuwd met Marianne, ben ik in een associatie in de wijk Overvecht (Utrecht) mijn beroep gaan uitvoeren. In 1967 ben ik samen met mijn vrouw naar Bunnik verhuisd, alwaar onze zoon is geboren en opgegroeid, en wij al ruim 40 jaar woonachtig zijn. Het wonen buiten Utrecht en in het groen was voor ons een must en Bunnik was een prima optie.


In onze fysiotherapiepraktijk hebben wij in de loop der jaren vele veranderingen meegemaakt. Dit zowel qua beroepsuitoefening (professionalisering), beleid zorgverzekeraars, overheid als populatie in de wijk. Onze praktijk heeft dit elke keer weer als een uitdaging gezien en geprobeerd op al deze veranderingen zo optimaal mogelijk in te spelen. Mijn aandachtspunten in de praktijk lagen vooral in de geriatrie en het behandelen (ook veelal motiveren) van mensen met een migratieachtergrond.


Aangezien ik denk dat wij in Bunnik mogelijkerwijs ook met migratieproblemen in aanraking kunnen komen, wil ik graag met mijn ervaring hierin een positieve bijdrage leveren. Daarnaast wil ik bijdragen aan het oplossen van problemen gerelateerd aan de ouder wordende mens. Ik maak me sterk voor een omgeving waarin eenieder zich veilig voelt, goede woonvoorzieningen heeft, er prima recreatiemogelijkheden zijn en ook de zorg voor- en aan elkaar geleverd kan worden