Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Vulpen, Maarten van

Vulpen, Maarten van
Politieke partij
CDA
Emailadres
m.vanvulpen@bunnik.nl
Telefoonnummer
06-24862233
Betaalde nevenfuncties
Customer Success Manager Fonto | Directeur Maarten van Vulpen Beheer BV
Onbetaalde nevenfuncties (deels ambtshalve)
Voorzitter Stichting Om Odijk | Trainer bij Loopgroep Bunnik | Secretaris Stichting Sportlight

Ik ben Maarten van Vulpen (1981), geboren in Utrecht en opgegroeid in Bunnik. Als ondernemende customer success manager bij Fonto in Rijswijk, woon ik sinds 2011 in Odijk met mijn vriendin, zoon en twee dochters. Sinds 2022 in Het Burgje. Mijn naaste familie woont nog steeds in Bunnik en Werkhoven. In mijn vrije tijd ben ik een fervent hardloper en geniet ik van ons prachtige Kromme Rijn-gebied.
Mijn motivatie voor de raad komt voort uit mijn betrokkenheid bij mijn omgeving en de lessen die ik van jongs af aan heb geleerd. Ik geloof in het gezamenlijk bereiken van doelen en het hebben van een lange adem. Voor mij vindt politiek niet alleen plaats in het gemeentehuis, maar juist ook in contact met de inwoners van de gemeente. Ik zie participatie als de basis en benadruk dat beleid getoetst moet worden aan de behoeften en belangen van de inwoners.
Als politicus wil ik zelfkritisch zijn en samenwerken met de gehele raad en de inwoners van Bunnik, Odijk en Werkhoven. Ik geloof in het Afrikaanse gezegde: "If you want to go fast, go alone; but if you want to go far, go together." Samen sterker voor Bunnik, Odijk en Werkhoven is mijn visie!

Stemgedrag

96 Stemmen, 86% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag